Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

Η ακύρωση μιας παραγγελίας στο farmakeioellinika.gr είναι μια απλή και βολική διαδικασία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Προσπαθούμε να κάνουμε την εμπειρία αγορών σας όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική, αλλά μερικές φορές προκύπτουν καταστάσεις όπου μια παραγγελία μπορεί να χρειαστεί να ακυρωθεί. Εδώ είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να γνωρίζετε:

1. Όροι ακύρωσης παραγγελίας:Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί. Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας, δεν είναι δυνατή η ακύρωση, αλλά μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφών μας.

2. Διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας: Για να ακυρώσετε μια παραγγελία, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στις επαφές που αναφέρονται στον ιστότοπο. Συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον λόγο ακύρωσης. Θα προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

3. Επιστροφή χρημάτων πληρωμής: Εάν ακυρώσετε επιτυχώς την παραγγελία σας, το ποσό που πληρώσατε θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας εντός λίγων εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή αγαθών: Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο farmakeioellinika.gr και εγγυόμαστε την επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάσταση του προϊόντος στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Ελαττώματα προϊόντος: Εάν το προϊόν που λαμβάνετε είναι ελαττωματικό ή δεν πληροί τις αναφερόμενες προδιαγραφές, αναλαμβάνουμε να επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή να αντικαταστήσουμε το προϊόν με παρόμοιο εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. p>

2. Άρνηση προϊόντος για άλλους λόγους: Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με την αγορά ή επιλέξετε διαφορετικό προϊόν, παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Ωστόσο, το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

3. Ακύρωση παραγγελίας πριν από την αποστολή:Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Στοιχεία που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή

Για τη διασφάλιση προτύπων ασφάλειας και ποιότητας, ορισμένα είδη δεν μπορούν να επιστραφούν. Δώστε προσοχή στις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:

1. Φάρμακα: Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα φάρμακα γενικά δεν υπόκεινται σε επιστροφή. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα επιστρεφόμενα φάρμακα, ακόμη και αν η συσκευασία είναι άθικτη.

2. Προϊόντα περιορισμένης διάρκειας ζωής:Τα προϊόντα περιορισμένης διάρκειας ζωής δεν μπορούν να επιστραφούν εάν η ημερομηνία λήξης έχει λήξει.

3. Προϊόντα που απαιτούν ειδικές συνθήκες αποθήκευσης: Ορισμένα προϊόντα απαιτούν ειδικές συνθήκες αποθήκευσης, η παραβίαση των οποίων μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του προϊόντος. Επομένως, τέτοια προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Επιστροφή χρημάτων: Οι εγγυήσεις μας

Εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων εάν πληρούνται οι όροι επιστροφής που περιγράφονται παραπάνω. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται στην ίδια κάρτα πληρωμής ή λογαριασμό από τον οποίο έγινε η πληρωμή. Οι χρόνοι επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα ή το σύστημα πληρωμών, αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε επιστροφές χρημάτων το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεται να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας χρησιμοποιώντας τις επαφές που παρέχονται στον ιστότοπο. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με παραγγελίες και επιστροφές στο farmakeioellinika.gr

Μην ξεχνάτε ότι η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την εμπειρία των αγορών σας μαζί μας ευχάριστη και χωρίς άγχος.